Skriv til ridelæreren

Ridelæreren her på siden, det er mig, Diana.

Jeg er eksamineret BBH Basisinstruktør med en overbygning til BBH Træner. Det er min garanti til dig, for at du får et professionelt svar på dit spørgsmål. Begge uddannelser bygger på evidensbaseret forskning indenfor adfærd og læringsteori, anatomi og biomekanik, management og kommunikation. Sammen med min mangeårige undervisningserfaring, hvor jeg har hjulpet mange forskellige ryttere/hesteejere/trænere med deres heste, giver det mig en solid basis for at give dig et brugbart svar.

Nederst på siden her, finder du et kommentar-felt, hvor du kan stille mig et spørgsmål. I det ene felt stiller du dit spørgsmål, i det andet skriver du dit navn og i det sidste angiver du din e-mail adresse.

Du vælger selv om dit spørgmål skal være anonymt eller ej, den eneste oplysning, der er synlig her, er dit navn og selve spørgsmålet. Vil du være helt anonym, så skriver du et “anonymt brevkasse navn” i feltet navn – smart ik’?.
Det er KUN mig, der kan se din e-mailadresse.

1 thought on “Skriv til ridelæreren

  1. Hej Diana. Ligger Glamsbjerg på din rute? Min datter er 15 år. Har redet LB i dressur men har nu en pony som har redet de høje LA klasser. De 2 har brug for undervisning 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *