Hvordan stiller jeg et spørgsmål?

Unica og mig
Mig og Unica

Under menuen Kontakt finder du et link til en formular, hvor du kan stille lige det heste-relaterede spørgsmål du vil. Jeg forsøger at besvare alle spørgsmål til brevkassen så hurtigt som muligt. Det er ganske gratis at stille spørgsmål og få svar, den eneste betingelse er at du skal oplyse din e-mailadresse. Til gengæld garanterer jeg at det KUN er mig der får den at se, så du kan være helt anonym. Dit spørgsmål bliver vist her på min side sammen med mit svar, så andre med samme spørgsmål kan få glæde af det.

Ridelæreren her på siden, det er mig, Diana.

Jeg er eksamineret BBH Basisinstruktør med en overbygning til BBH Træner. Det er min garanti til dig, for at du får et professionelt svar på dit spørgsmål. Begge uddannelser bygger på evidensbaseret forskning indenfor adfærd og læringsteori, anatomi og biomekanik, management og kommunikation. Sammen med min mangeårige undervisningserfaring, hvor jeg har hjulpet mange forskellige ryttere/hesteejere/trænere med deres heste, giver det mig en solid basis for at give dig et brugbart svar.

Da jeg hverken er uddannet dyrlæge, smed eller agronom kan og vil jeg ikke stille diagnoser eller lægge foderplaner. I sådanne tilfælde henviser jeg altid til rette fagfolk.

Stil dit spørgsmål til ridelæreren her <- <- <-