Hest i træning

Jeg hjælper ryttere/heste-ejere med tilridning, genoptræning eller videreuddannelse af deres heste.

Book en gratis afklarende samtale
Her bliver vi helt skarpe på om jeg er den rigtige til at træne din hest.

At sende sin hest i træning/ridning er en tillidssag, derfor anbefaler jeg altid at vi tager en afklarende samtale inden du booker. På den måde sikrer jeg, at du er afklaret med den træning jeg tilbyder. Det giver dig de bedste forudsætninger for at vælge den rette til at træne din hest. Vælger du herefter at sende din hest i træning hos mig, så laver vi sammen en mere specifik målsætning for træningen. Dette sikrer at du, efter endt træning, får den hest hjem, du ønsker dig.

Jeg vægter alsidig træning højt. Alt efter hestens alder og målet for træningen, så indgår alle eller flere af følgende elementer i min træning af din hest:
– longe med/uden bomme
– ridning med/uden bomme
– turridning
– jordarbejde med fokus på signaler og sidebevægelser
– almindelig håndtering (gå pænt, stå pænt ved strigling/pålægning af udstyr mm)
– ombetingning af uønsket adfærd
– habituering til forskellige ting (vandspiltov, være alene mm)

For mig er det vigtigt, at træningen tilpasses den enkelte hest og dennes forudsætninger. For at sikre, at hesten har de bedste forudsætninger for at forbedre sig gennem træningen, samarbejder jeg med ejeren, dyrlæge, behandlere og smed.

Hesten opstaldes på et sted jeg vælger, da det er vigtig for mig, at de heste jeg træner har gode forhold som fx meget foldtid, gerne døgnfold, tildeling af godt grovfoder og en lille flok at forholde sig til.

Prisen finder du her.